Ostinpa tuossa eilen Ruohonjuuresta omenaviinietikkaa. Kyseessähän on oikeasti omenasiiderietikka, kuten muuallakin maailmassa (ACV= Apple Cider Vinegar). Tuo näyttää kirkkaalta myös, mutta etiketissä mainitaan että sakkaa saattaa esiintyä pullon pohjalla. Ja aiemminhan kaapissa on ollut se tutumpi Rajamäen versio.

Pesin tuolla hiukset tänä aamuna. Tuote on tummempaa ja tuoksui makeammalta kuin ennen. Hiuksia pestessä en juuri huomannut eroa, mutta näin päivän mittaan tuntuvat pehmeämmiltä. (Tähän huomioon en ehkä sinänsä uskalla luottaa, sillä tiedän haluavani todeta että tuo on parempaa erinäisistä syistä. Objektiivisena pysyminen on välillä hankalaa.)

Painonhallintavinkkinä olen useamminkin kuullut omenaviinietikan edistävän painon putoamista. Tästä ehkä myöhemmin lisää. Erään keskustelun perusteella teollisesti tuotettu ei ole hyvä vaihtoehto, jollakulla oli ilmeisesti mennyt maha pahastikin sekaisin.

Ideana on siis laittaa 1 tl omenaviinietikkaa n. lasilliseen vettä ja juoda tämä sitten päivän mittaan. Itse olen yhden päivän kokeillut tuota Rajamäen tavaralla ja täytyypä sanoa että tuskaa oli. Juoma oli pahimmasta päästä kitkerää! Irvistys tuli väkisinkin aina kun siemauksen otin. Nyt sitten ihan vertailun vuoksi tein sekoituksen tästä uudesta ja tuotahan juo vallan mielellään! Maku pehmeä ja siideri tulee mukavasti makuna ilmi.  Suorastaan nam! Toivottavasti tuolla nyt lisäksi on vaikutusta siihen painon putoamiseenkin