Olen siirtynyt pois markkinatahnoista jo jokin aika sitten. Olen ollut suorastaan tyytyväinen, sillä suuni voi paremmin nyt. Raikas olo todella kestää eikä vain häivy hetken kuluttua. ampaat tuntuvat puhtaammilta ja ovat myös hiukan vaalentuneet (liekö tämä sitten vika silmissäni). Seuraavassa kokeilemani kaksi tahnaa.

Weleda suolahammastahna. Tätä kokeilin ensimmäiseksi enkä aio pois enää vaihtaa! Maku on aika hurja alkuun ja saattaa tyrmätä jotkin kokeilijat, mutta suosittelen ehdottomasti kokeilemaan sitkeästi muutaman päivän ajan - makuun tottuu kyllä. Tosin, on hyvä huomata, että valmistuksessa on käytetty alkoholia, joten ihan kaikille se ei välttämättä sovi sen vuoksi! Tahna on hieman rakeista koostumukseltaan, mutta mielestäni se puhdistaa juuri siksi niin hyvin. Huuhtelun jälkeen suu on raikas vielä pitkään ja kahvitahrat ovat ainakin omistani kaikonneet.

Weledalla on lapsille tarkoitettua fluoritonta tahnaa, jossa ei ole myöskään alkoholia.

Urtekram anistahna. Tätä kokeilin kun suolatahna loppui. Ei päädy minun kaappiini vakiasukkaaksi. Maku on minun suuhuni outo, mikä tosin johtuu aniksesta. Jokin muu vaihtoehto voisi siis maistua paremmalta. Tämä jää ostamatta kuitenkin yksinkertaisesti siitä syystä, ettei se puhdistanut ainakaan minun suutani. Tahna on valkoista ja suuri osa siitä on liitua. Sillä sai aikaan lähinnä kevyen puhdistuksen, mutta kahvin jäljet palasivat eikä suu tuntunut raikkaalta kovin pitkään.

Ja kumpikaan yllä mainituista ei muuten vaahtoa.

En usko siirtyväni pois tuosta suolatahnasta ihan herkästi. Puhdistusteho on parempi kuin yhdelläkään pepsodentilla on ikinä ollut! En tosin tiedä kuinka tuo suola kuluttaa kiillettä tai aiheuttaa muuta vaivaa. Hmm, voisinkohan tehdä tuota tahnaa itse?